Doček prvašića u OŠ Sveti Martin na Muri

Čestitka načelnika Općine povodom početka školske godine 2022/2023
3. rujna 2022.
Važna obavijest o prekidu vodoopskrbe
12. rujna 2022.
Prikaži sve novosti

Doček prvašića u OŠ Sveti Martin na Muri

Na prvi dan nastave u Osnovnoj školi Sveti Martin na Muri održan je doček prvašića kojima su učenici viših razreda uz pomoć svojih nastavnika pripremili kratak program dobrodošlice. Dočeku je uz ravnateljicu škole Petru Novinščak, učiteljice i nastavnike te roditelje prvašića, prisustvovao i načelnik Općine Martin Srša. Uz pozdravni govor ravnateljice prvašićima se obratio i načelnik Martin Srša koji je svim učenicima, a posebice prvašićima zaželio sretan i uspješan početak školske godine. I ove godine Općina se pobrinula za svu školsku i predškolsku djecu te za njih osigurale besplatne bilježnice s prekrasnim općinskim motivima .

Od ove godine Općina će u cijelosti preuzeti i financiranje školske užine za svako drugo i naredno dijete koje pohađa Osnovnu školu, ali i za sve one učenike kojima roditelji neće moći sami osigurati.

Također je Općina temeljem zahtjeva škole platila postavljanje video nadzora oko škole. Djeca su naša budućnost i svaka uložena kuna lokalne zajednice u njihovo obrazovanje i stvaranje što boljih uvjeta je itekako opravdana.

I ravnateljica osnovne škole i načelnik Općine složili su se da je suradnja između škole i Općine na visokoj razini.

m OŠ Sveti Martin na Muri  Petrom Novinščak zaželjeli su učenicima sretan početak nove školske godine.

Isplate iz proračuna
Skip to content