Svetomartinske mažoretkinje sudjelovat će na 23. državnom prvenstvu u mažoret plesu koje će se ove godine održati u susjednom gradu Murskom Središću

01.05.2019.

Svetomartinske mažoretkinje sudjelovat će na 23. državnom prvenstvu u mažoret plesu koje će se ove godine održati u susjednom gradu Murskom Središću od 3. – 5. svibnja 2019.
Na prvenstvu će sudjelovati mažoret timovi iz svih krajeva Hrvatske. Svetomartinske mažoretkinje pokušat će nakon višemjesečnih priprema u nekoliko minuta plesom pokazati sav svoj uložen trud i entuzijazam, ali i sposobnosti. Izniman je rezultat za jednu sredinu poput Svetog Martina na Muri uopće sudjelovati na takvoj razini natjecanja jer većina mažoret timova dolazi iz gradskih sredina.
Uz mukotrpan rad i trud svih pedesetak mažoretkinja i jednog mažoreta bitno i važno mjesto zauzima i podrška lokalne sredine, prije svega Općine Sveti Martin na Muri,  te sponzora kao i  roditelja koji sve zdušno prate i konstruktivna su podrška.
Trenerice Stanka Kutnjak i Ana Oletić osmislile su i uvježbale ukupno 5 koregrafija za ovo natjecanje, te još dva natjecanja i raznih smotri koje će odraditi prije ljetne sezone.
Bodrite i podržite nas u sportskoj dvorani u Murskom Središću!