Božićna čestitka – Općina Sveti Martin na Muri

24.12.2023.

Drage mještanke i mještani!

 

Božić je najradosniji kršćanski blagdan. To je blagdan bliskosti i zajedništva, vrijeme u kojem  dobrota, suosjećanje za bližnje i solidarnost prema svakom čovjeku posebno dolazi do izražaja. Božić je blagdan koji u središte stavlja dostojanstvo čovjeka i brigu za bližnje, za sve one koji su usamljeni za sve one koji su nam dragi.

Ovi dani mira i nade još snažnije potiču da se zalažemo za istinske ljudske vrijednosti, zajedničke svima. Otvorenost jednih prema drugima i razumijevanje, prilika su za još veće zbližavanje, međusobno prihvaćanje i uvažavanje. Neka nam svima duh Božića bude nadahnuće u ispunjavanju ciljeva i odgovornih zadaća pred nama.

Želim da vam slavlje Božića donese utjehu i radost, neka vam milost Kristova rođenja, u takvim nastojanjima, udijeli snagu i hrabrost, da najradosniji kršćanski blagdan provedete u ozračju sreće i zadovoljstva, u krugu obitelji i najmilijih.

U ime svih vijećnika , djelatnika Općine, Turističke zajednice i u svoje osobno ime želim vam sretan i blagoslovljen Božić!

 

Vaš načelnik,

Martin Srša