Novogodišnja čestitka načelnika Martina Srše

Provedbeni program općine Sveti Martin na Muri za razdoblje 2021.- 2025.
30. prosinca 2021.
Zaklada prof. dr. Marijan Hanžeković raspisuje natječaj za dodjelu godišnje nagrade „Prof. dr. Marijan Hanžeković“
14. siječnja 2022.
Prikaži sve novosti

Novogodišnja čestitka načelnika Martina Srše

Čestitka načelnika

Unatoč pandemiji zbog koje je cijeli svijet uzdrman nesigurnošću, neizvjesnošću, beznadnošću i zbog koje nam se promijenio uobičajeni način života, u Općini Sveti Martin na Muri vrijeme ipak nije stalo i unatoč  svim tim nepogodama koje su zahvatile cijeli svijet bilježe se pozitivni pomaci u razvoju Općine te vjerujem da s postignutim rezultatima u protekloj 2021. godini možemo biti zadovoljni.

Na našem području izvodi se najveći projekat u povijesti Općine, a to je izgradnja sustava odvodnje otpadnih voda. Svjesni smo činjenice da je to ogroman zahvat i da se taj projekat ne može izvesti preko noći i da je bilo i još ima puno problema oko prometovanja po našim cestama. Moramo biti svjesni da ćemo nakon toga biti komunalno uređeniji i da ćemo time riješiti velik problem zagađivanja podzemnih voda, ali i zaštićenog krajolika uz rijeku Muru.

U narednom razdoblju potaknut ćemo rješavanje tog problema i u ostatku Općine gdje god će to biti moguće. Ovom prilikom najiskrenije vam se zahvaljujem na strpljenju koje imate prilikom ovog zahtjevnog projekta. Ovaj prekrasan krajolik na kojem živimo naslijedili smo od naših predaka koji su ga sačuvali za nas. Učinimo sve da i mi ostavimo još ljepši i uređeniji krajolik i uređeniju općinu našoj djeci.

U novoj 2022. godini očekuju nas novi izazovi i novi projekti koje ćemo u suradnji s vama, poštovani mještani, ostvarivati na zadovoljstvo svih nas ali i svih onih koji dolaze u našu općinu bilo kao investitori ili kao turisti. Svjesni smo da su želje uvijek veće od mogućnosti i da smo u ostvarenju tih želja i potreba ograničeni financijskim sredstvima koja ćemo pokušati namaknuti i iz drugih izvora.

Ovom prilikom zahvaljujem se svima vama, poštovane mještanke i mještani, Općinskom vijeću, Turističkoj zajednici te svim djelatnicima naše Općine kao i poslovnim partnerima na izvrsnoj suradnji, razumijevanju, konstruktivnim kritikama, prijedlozima, ali i podršci koju dobivam od svih vas.

Samo zajedništvom i slogom možemo graditi bolju, sigurniju i svjetliju budućnost za sve nas i za naše buduće generacije.

Na kraju bi zaželio svima nama da u nadolazećoj novoj 2022. godini budemo prije svega zdravi, sretni i uspješni, te da nam se ostvare svi planovi i želje kako na osobnom tako i na poslovnom području.

Vaš načelnik, Martin Srša

 

Isplate iz proračuna
Skip to content