Čestitka načelnika Općine povodom početka školske godine 2023/2024

01.09.2023.

Dragi učenici!

Školski praznici su prošli i došlo je vrijeme za početak nove školske godine. Neki ćete po prvi puta u više razrede, a neki ćete po prvi puta sjesti u školske klupe. Škola vas priprema za život, a život je samo jedan i svaki mudar čovjek dat će sve od sebe da se što bolje pripremi i da taj život proživi što kvalitetnije. Svaki predmet u školi vodit će vas na put znanja i na tom putu možete naučiti ono što će vam trebati u životu.

Budite marljivi učenici i pažljivo upijajte znanje koje vam nesebično prenose vaši vrijedni učitelji i nastavnici. Budite podrška jedni drugima, pomažite si međusobno, budite tolerantni jedni prema drugima jer svaki problem lakše je riješiti kada se možemo osloniti jedni na druge. Uz učenje budite i dalje razigrana djeca i stvarajte prijateljstva koja će vam ostati za čitav život.

Drage učenice i učenici, nastavnici, učitelji i roditelji želim vam puno sreće i uspjeha na putovanju kroz ovu školsku godinu.

Posebnu čestitku uz najljepše želje na putu obrazovanja i upijanju novih znanja i vještina upućujem svima onima koji će po prvi put sjesti u srednjoškolske klupe i našim malim osnovnoškolskim prvašićima.

 

Vaš načelnik,
Martin Srša

BIMEP 2024.

BIMEP 2024.

Zahvaljujući rastu popularnosti biciklizma u...