JAVNI POZIV nositeljima razvojnih ideja i inicijativa sa područja LAG-a

04.11.2019.

JAVNI POZIV nositeljima razvojnih ideja i inicijativa sa područja LAG-a Međimurski doli i bregi na edukaciju s ciljem njihovog razvoja i realizacije

Projekt POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi LAG Međimurski doli i bregi provodi zajedno s ACT Grupom iz Čakovca, Veleučilištem VERN iz Zagreba, Visokim gospodarskim učilištem iz Križevaca, Fakultetom organizacije i informatike iz Varaždina te LAG-om Škoji. Jedna od aktivnosti projekta je organizacija tzv. pop-up ruralnih hubova, dvodnevnog događanja tijekom kojeg će timovi studenata, stručnjaka i predstavnika lokalnih udruga pomagati zainteresiranim nositeljima razvojnih inicijativa i projekata iz lokalne zajednice u pokretanju ili razvoju poduzetničkih ideja.

POP-UP hubovi održat će se u Gradu Mursko Središće 13. studenog 2019. u Turističko informativnom centru (Trg braće Radić – nekadašnji autobusni kolodvor) i u Općini Sv. Martin na Muri 14. studenog 2019. u kongresnoj dvorani iznad ureda Općine (Trg Sv. Martina 7).

Prihvatljivi prijavitelji su nositelji OPG-ova, obrtnici, poduzetnici, nezaposleni, predstavnici udruga, studenti i svi drugi članovi lokalne zajednice koji bi svoju poduzetničku ideju htjeli pretvoriti u stvarnost i doprinijeti razvoju lokalne zajednice i društva općenito. Prijavom svoje ideje/inicijative/poduzetničkog pothvata, kroz dva dana trajanja ruralnih pop-up hubova, prijavljeni će dobiti znanje, iskustvo, podršku u razvoju od strane predstavnika lokalnih udruga, studenata i stručnjaka uključenih u projekt.

Napomena: Ovo nije radionica o pisanju projekata za EU natječaje niti se kroz ovaj projekt dodjeljuju financijska sredstva. Fokus radionice je na razvoju vaših poslovnih ideja/modela/planova te ćete nakon dva dana radionice imati nacrt poslovnog modela i pripremu za poslovni plan.

Sudjelovanje na ovoj aktivnosti je besplatno, te su svi troškovi sufinancirani iz projekta POP-UP Ruralni društveno-inovativno hubovi sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Molimo sve zainteresirane da se najkasnije do 12. studenog 2019. prijave ispunjavanjem prijavnog obrasca na ovoj poveznici za sudjelovanje na hubu. Nakon završetka prijava, svi prijavljeni bit će kontaktirani. Sve dodatne informacije možete dobiti od LAG-a Međimurski doli i bregi (098 176 3206 ili lag.mdib@gmail.com). Više o projektu možete saznati na web stranici www.ruralhubs.net.

 

Sadržaj ovog poziva isključiva je odgovornost LAG-a Međimurski doli i bregi.