Maškare u Svetom Martinu: Dječji vrtići, osnovnoškolci i mažoretkinje u središtu pozornosti

13.02.2024.

U veseloj atmosferi Svetog Martina na Muri održane su maškare koje su okupile raznoliku skupinu sudionika, od najmlađih iz vrtića do mažoretkinja Svetog Martina te svih razreda osnovne škole.

Nakon što je načelnik Martin Srša predao ključeve općine uslijedila je zabava i ples, te na kraju topli čaj i krafne za sve sudionike ovogodišnjeg Fašnika u Svetom Martinu na Muri.

Dječji vrtići, uvijek spremni na igru i maštovite kostime, donijeli su svoju jedinstvenu šarenu sliku u ovogodišnji fašnik. Mali super junaci, princeze i razni fantastični likovi kročili su trgom Svetog Martina.

Učenici osnovne škole unijeli su svoj vlastiti pečat u događaj svojim originalnim kostimima i energičnim plesnim točkama. Njihova izvedba bila je prava poslastica za oči i uši, dok su svojom kreativnošću i entuzijazmom dodatno začinili već živahnu atmosferu.

Poseban dodatak ovogodišnjim maškarama bile su mažoretkinje Svetog Martina. Njihove koordinirane pokrete, šarene uniforme i razigrane koreografije oduševile su publiku.

Fašnik nije samo prilika za zabavu, već i za jačanje povezanosti unutar lokalne zajednice.

Sudjelovanje dječjih vrtića, osnovne škole i lokalnih udruga ističe važnost suradnje i zajedništva u stvaranju nezaboravnih trenutaka za sve generacije.

Vidimo se i do godine !