Mažoretkinje udruge “Marti” oduševile brojnu publiku na Adventu u Termama Sveti Martin

17.12.2023.

U nedjelju, 17. prosinca 2023. , članice Mažoretkinja udruge “Marti” oduševile su brojnu publiku na Adventu u Termama Sveti Martin svojim sjajnim nastupom. Ova talentirana skupina mladih cura svojom energijom, preciznošću pokreta, te šarmantnom koordinacijom izazvala je gromoglasan pljesak i osigurala nezaboravan doživljaj za prisutne.

 

Publika je uživala u svakom trenutku njihovog nastupa, a mažoretkinje udruge „Marti“ Svetomartinske Mažoretkinje pokazale su iznimnu posvećenost i ljubav prema umjetnosti mažoret plesa. Njihova predanost vježbama i trudu koji ulažu u usavršavanje svakog detalja svog performansa bili su evidentni, što je rezultiralo vrhunskom izvedbom.

 

Svetomartinske Mažoretkinje zahvaljuju Termama Sveti Martin na pruženoj prilici da podijele svoj talent s lokalnom zajednicom i gostima resorta te najavljuju nove i uzbudljive nastupe u budućnosti.

Njihova strast prema mažoret plesu ostavit će dugotrajan dojam na sve koji su prisustvovali na ovom sjajnom nastupu na ovogodišnjem Adventu u Termama Sveti Martin. Voditeljica i trenerica udruge Svetomartinskih mažoretkinja „Marti“ gosp. Stanka Kutnjak zahvalila se curama što su prisustvom omogućile gostima da uz prekrasno klizalište osjete radost Božića uz mažoret ples.