Mještanima Općine Sveti Martin na Muri, svim dragim gostima naše Općine te svima diljem Lijepe Naše čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske

Osvjetljene autobusne nadstrešnice solarnim panelima
23. svibnja 2022.
U Svetom Martinu na Muri obilježen Dan državnosti
30. svibnja 2022.
Prikaži sve novosti

Mještanima Općine Sveti Martin na Muri, svim dragim gostima naše Općine te svima diljem Lijepe Naše čestitam Dan državnosti Republike Hrvatske

S ponosom obilježavamo Dan državnosti Republike Hrvatske, rođendan naše Domovine i prisjećamo se 30. svibnja 1990. godine kada je konstituiran prvi demokratski izabran višestranački Sabor. S posebnim ponosom i zahvalnošću prisjećamo se i svih Hrvatskih sinova i kćeri koji su svojom krvlju natopili ovu našu Domovinu, koji su nesebično položili i utkali svoje živote u temelje naše neovisne Republike Hrvatske.

U ovo svečano vrijeme prisjetimo se i svih onih naroda koji se i danas bore za svoju slobodu i samostalnost, a posebno naroda Ukrajine koji gine i pati u borbi za svoju Domovinu i slobodu. Mi koji smo osjetili užase Domovinskog rata i koji smo ostali bez svojih sinova i kćeri najbolje razumijemo kroz što prolazi Ukrajinski narod.

Domovina je jedna i jedina, bili mi s njome zadovoljni ili ne, našu Domovinu ništa nam ne može zamijeniti. U ovim teškim vremenima stavimo glave i ramena skupa i dajmo svatko na svoj način doprinos stvaranju ljepše i sigurnije budućnosti za nas i našu djecu.

U ime svih djelatnika Općine, Općinskog vijeća, Turističke zajednice i u svoje ime čestitam vam Dan državnosti Republike Hrvatske .

 

Vaš načelnik,

 Martin Srša

 

Isplate iz proračuna
Skip to content