Načelnik Martin Srša priredio prijem za mlade vrtićarce iz DV Smješko

02.06.2022.

Povodom osvajanja 1. mjesta na natjecanju u nogometu u interpretacijskom centru „ Skelarska kuća“, u srijedu 1. lipnja.2022. godine, priređen je prijem za djecu i odgojiteljice Dječjeg vrtića Smješko. Natjecanje se održalo u Novakovcu u organizaciji Škole nogometa Dinamo-Zelenko i Sportske udruge MEGIBA-MEĐIMURSKA GIBALICA.

To je 2.po redu dječji turnir tzv. Maturalni izlet-turnir Dječjih vrtića u nogometu i druženju. Natjecale su se 24 ekipe a djeca iz Dječjeg vrtića Smješko osvojila su 1. mjesto. Čestitke na osvajanju 1. mjesta djeci i odgojiteljicama uputio je načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša, a djeca su načelnika s radošću izvijestila o samom natjecanju pa je tako načelnik saznao tko je sve dao golove ali i tko je dao pobjednički gol.

Veselo druženje se nastavilo uz grickalice i sokove, a uz djecu starije skupine vrtića prijemu su prisustvovale i ponosne odgojiteljice Claudia Baumgartner i Izabela Lisjak koje su načelnika izvijestile o aktivnostima koje se provode u vrtiću.

Bilo je to jedno prekrasno druženje s vrtićarcima koji su ponos Općine Sveti Martin na Muri.