Načelnik Martin Srša priredio prijem za mlade vrtićarce iz DV Smješko

ŽUPLJANI IZ SVETOG MARTINA NA MURI POSJETILI ŽUPU I OPĆINU KALINOVAC
1. lipnja 2022.
JAVNI NATJEČAJ za prijam u službu na neodređeno vrijeme u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Martin na Muri
3. lipnja 2022.
Prikaži sve novosti

Načelnik Martin Srša priredio prijem za mlade vrtićarce iz DV Smješko

Povodom osvajanja 1. mjesta na natjecanju u nogometu u interpretacijskom centru „ Skelarska kuća“, u srijedu 1. lipnja.2022. godine, priređen je prijem za djecu i odgojiteljice Dječjeg vrtića Smješko. Natjecanje se održalo u Novakovcu u organizaciji Škole nogometa Dinamo-Zelenko i Sportske udruge MEGIBA-MEĐIMURSKA GIBALICA.

To je 2.po redu dječji turnir tzv. Maturalni izlet-turnir Dječjih vrtića u nogometu i druženju. Natjecale su se 24 ekipe a djeca iz Dječjeg vrtića Smješko osvojila su 1. mjesto. Čestitke na osvajanju 1. mjesta djeci i odgojiteljicama uputio je načelnik Općine Sveti Martin na Muri, Martin Srša, a djeca su načelnika s radošću izvijestila o samom natjecanju pa je tako načelnik saznao tko je sve dao golove ali i tko je dao pobjednički gol.

Veselo druženje se nastavilo uz grickalice i sokove, a uz djecu starije skupine vrtića prijemu su prisustvovale i ponosne odgojiteljice Claudia Baumgartner i Izabela Lisjak koje su načelnika izvijestile o aktivnostima koje se provode u vrtiću.

Bilo je to jedno prekrasno druženje s vrtićarcima koji su ponos Općine Sveti Martin na Muri.

 

Isplate iz proračuna
Skip to content