Načelnik Martin Srša zaželio dobrodošlicu U-15 reprezentacijama međunarodnog turnira

16.05.2024.

Na terenima NK Polet Sveti Martin na Muri od 15. do 19. svibnja igraju se utakmice u sklopu šestog po redu međunarodnog turnira „Vlatko Marković“ za nogometaše do 15 godina. Jućer su snage odmjerile reprezentacije Japana i Belgije, a danas Portugala i Belgije.

Uoči utakmice reprezentativce i njihove izbornike pozdravio je općinski načelnik Martin Srša koji im je zaželio dobrodošlicu i ugodan boravak te puno uspjeha u natjecanju. U kratkom razgovoru s trenerima oko uvjeta smještaja, kvalitete sportskih terena i organizacije natjecanja načelnik je dobio samo riječi pohvale pa čak i obećanje za ponovnim dolaskom u našu destinaciju i to na odmor i degustaciju Međimurskih vina. Inače u hotelu Termi sveti Martin borave reprezentacije Belgije, Francuske, Japana i Portugala.

Zahvaljujući svim djelatnicima Termi, vodećim ljudima NK Poleta, na čelu s predsjednikom Miroslavom Novinščakom, mladi će reprezentativci i njihovi treneri zasigurno ponijeti lijepe uspomene i dojmove iz Svetog Martina na Muri i Međimurja.