Nove ljuljačke i igrala za djecu kod Skelarske i Mlinarske kuće

20.05.2024.

Općina Sveti Martin na Muri obogatila je dječja igrališta kod Mlinarske i Skelarske kuće s novim ljuljačkama i igralima za djecu. Ova inicijativa ima za cilj poboljšati kvalitetu života stanovnika te pružiti djeci sigurno i zabavno mjesto za igru i druženje poručuje načelnik Martin Srša.

Nove ljuljačke su izrađene od kvalitetnih materijala, prilagođene su različitim uzrastima te zadovoljavaju sve sigurnosne standarde. Osim ljuljački, postavljena su i dodatna igrala, uključujući klackalice, penjalice i tobogane, koji će dodatno obogatiti iskustvo igre za najmlađe.

Ulaganje u dječja igrališta ulaganje u budućnost te da će ova nova oprema pridonijeti zdravom razvoju i sretnom djetinjstvu naše djece. Roditelji i djeca koji su već posjetili novoopremljeno igralište izrazili su zadovoljstvo i oduševljenje promjenama.

Ovo je samo jedan u nizu projekata kojima općina Sveti Martin na Muri nastoji poboljšati životne uvjete i infrastrukturu za sve građane. U planu su i daljnja ulaganja u javne prostore, kako bi se osigurala što bolja kvaliteta života za sve generacije.