Općina Sveti Martin na Muri nastavlja projekt postavljanja autobusnih nadstrešnica diljem naselja

Štićenike Doma za starije osobe posjetili Župnik, načelnik Općine i članice župnog Caritasa
14. prosinca 2022.
Na sto adresa mještana Općine Sveti Martin na Muri stižu Poklon bonovi u vrijednosti 250 kuna
15. prosinca 2022.
Prikaži sve novosti

Općina Sveti Martin na Muri nastavlja projekt postavljanja autobusnih nadstrešnica diljem naselja

Općina Sveti Martin na Muri nastavlja projekt postavljanja autobusnih nadstrešnica diljem naselja kako bi putnicima bilo što ugodnije čekati autobus.


Tako je u Vrhovljanu prošle godine postavljena autobusna nadstrešnica koja se pokazala premala zbog većeg broja učenika koji putuju u srednje škole pa je zamijenjena s duplo većom, a dosadašnja je preseljena u Lapšinu. Također je i u centru Svetog Martina na Muri postavljena dupla nešto uža nadstrešnica koja nažalost zbog ograničenog prostora nema i sjedalice za putnike.
Unutar nadstrešnica postavljene su fotografije sa prekrasnim Svetomartinskim motivima prirode rijeke Mure. Autor fotografija je Ivica Kutnjak iz Žabnika koji ih je velikodušno ustupio Općini na korištenje. Tako se nadstrešnice ne koriste samo za čekanje autobusa već i za promociju prekrasne prirode.
Uz nadstrešnice su postavljene i oglasne ploče kako se oglasi ne bi stavljali na nadstrešnice.
Prema riječima načelnika općine Martina Srše, općina će i ubuduće nastaviti postavljati nadstrešnice svugdje gdje su potrebne, a to ovisi o dinamici rješavanja papirologije i dozvola nadležnih tijela.

 

 

Isplate iz proračuna
Skip to content