Općina Sveti Martin na Muri unaprjeđuje svoju brigu o javnim površinama s novom profesionalnom kosilicom Toro Titan

13.03.2024.

Općina Sveti Martin na Muri s ponosom objavljuje najnoviju akviziciju koja će unaprijediti održavanje svojih javnih zelenih površina. Nabavkom nove profesionalne kosilice Toro Titan, općina demonstrira predanost održavanju visokih standarda čistoće i estetike u zajednici koje su od posebnog značaja pridodaje načelnik Martin Srša.

Toro, vodeći brend u industriji održavanja travnjaka, donosi izvanrednu učinkovitost i pouzdanost u svaki radni zadatak. Toro Titan kosilica opremljena je najnovijom tehnologijom koja osigurava brzo i učinkovito košenje, čineći zelene površine Svetog Martina na Muri još ljepšima i uređenijima.

“Ulaganje u kvalitetnu opremu ključno je za očuvanje ljepote našeg kraja”, izjavio je Martin Srša, načelnik Općine Sveti Martin na Muri. “Nova profesionalna kosilica Toro Titan omogućit će nam da učinkovitije održavamo naše zelene javne površine.”

Osim toga što će poboljšati estetiku općine, nova kosilica Toro Titan osigurava i smanjenje troškova održavanja, zahvaljujući svojoj dugotrajnosti i izuzetnoj učinkovitosti.

Vrijednost investicije je 10.436 €.