Poziv poduzetničkim potpornim institucijama na uključenje u Mrežu BOND

17.08.2020.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) je počela provoditi projekt Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija (PPI)– Faza 2  financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Projekt je usmjeren na povećanje konkurentnosti hrvatske ekonomije kroz razvoj učinkovitih poduzetničkih potpornih institucija koje će svojim djelovanjem stvoriti povoljno okruženje za razvoj poslovanja i povećati mogućnosti rasta, razvoja i održivosti poduzeća.

Kroz pilot fazu Projekta u Mrežu BOND se okupilo 50 poduzetničkih potpornih institucija odabranih temeljem Javnog poziva za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu koji je HAMAG-BICRO objavio u srpnju 2017. godine, a 31. srpnja 2020. je objavljen Javni poziv putem kojeg se u Mrežu može uključiti još novih 30 PPI-jeva.

Do 30. rujna 2020. godine se pozivaju poduzetničke potporne institucije sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, upisane u Jedinstveni registar poduzetničke infrastrukture da kao gospodarski subjekti uključeni u stvaranje kvalitetnog, korisnički orijentiranog poduzetničkog okruženja sudjeluju u stvaranju novih usluga usmjerenih na razvoj poduzetništva te koriste projektne aktivnosti za jačanje kapaciteta svojih zaposlenika putem Mreže BOND.

Sve potrebne informacije za iskaz interesa mogu se naći na https://hamagbicro.hr/poziv-poduzetnickim-potpornim-institucijama-na-ukljucenje-u-mrezu-bond/ , a za dodatne potrebne informacije slobodno se javite na bond@hamagbicro.hr .