Proračunski vodič za građane za 2022. godinu

Božićna čestitka načelnika Martina Srše
23. prosinca 2021.
Priređen prijem za roditelje novorođene djece
29. prosinca 2021.
Prikaži sve novosti

Proračunski vodič za građane za 2022. godinu

Poštovane mještanke i mještani Općine Sveti Martin na Muri ,

Pred Vama se nalazi  „ Proračun u malom „ Općine Sv. Martin na Muri za 2022.godinu putem kojeg Vam želimo na slikovit i razumljiv način prikazati programe i projekte u koje se planiraju utrošiti proračunska sredstva Općine Sv. Martin na Muri.

Općinski proračun složeni je financijski dokument, te se ovim vodičem želim na jednostavan i razumljiv način dati uvid u temeljne proračunske pojmove, općinske prihode i rashode, projekte i aktivnosti.

Kako bismo Vam omogućili transparentan uvid u plan utroška proračunskih sredstava izradili smo ovaj proračunski vodič čija je svrha da Vam što više olakša razumijevanje temeljnih proračunskih pojmova te pruži pregled planiranih aktivnosti i projekata u 2022. u skladu sa utvrđenim ciljevima razvoja Općine Sv. Martin na Muri svrha ovog vodiča, osim povećanja transparentnosti rada Općine i informiranja mještana o načinu raspolaganja javnim sredstvima je i povećanje interesa javnosti za općinske aktivnosti i projekte te u konačnici i njenoj većoj uključenosti u proračunski proces Općine. Prije svega, cilj nam je ostvariti zacrtane infrastrukturne projekte, od kojih su neki novi, a neki započeti u ranijim godinama, kao i socijalne programe.

Na kraju, otvoreni smo za sve sugestije i prijedloge temeljem kojih bismo realnije mogli sagledati želje i potrebe naših mještana

Općinski načelnik
MARTIN SRŠA


Proračunski vodič za građane za 2022. godinu
Isplate iz proračuna
Skip to content