Pružanje usluga testiranja brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2

Nova LED solarna ulična rasvjeta
16. studenoga 2021.
U čast sjećanja na sve žrtve Domovinskog rata i žrtve Vukovara i Škabrnje služena je sveta misa u župnoj crkvi svetog Martina biskupa
17. studenoga 2021.
Prikaži sve novosti

Pružanje usluga testiranja brzim antigenskim testovima na SARS-CoV-2

BROCKTON - AUGUST 13: A nurse practitioner administers COVID-19 tests in the parking lot at Brockton High School in Brockton, MA under a tent during the coronavirus pandemic on Aug. 13, 2020. (Photo by David L. Ryan/The Boston Globe via Getty Images)

Odlukom Stožera civilne zaštite uvedena je posebna sigurnosna mjera obveznog testiranja , dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposleni ka trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave ili Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u njima imaju većinski udio i zaposlenika trgovačkih društava koja su u većinskom vlasništvu trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska i li jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju većinski udio.


Isplate iz proračuna
Skip to content