Štićenike Doma za starije osobe i osobe s poteškoćama „HOMELAND“ u Gornjem Koncovčaku posjetili Župnik, načelnik Općine i članice župnog Caritasa

07.04.2022.

Ususret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu u Domu za starije osobe i osobe s poteškoćama „HOMELAND“ u Gornjem Koncovčaku, vlasnice Biljane Bekavac, župnik Župe svetog Martina biskupa velečasni Mladen Gorupić, za sve štićenike i djelatnike Doma održao je svetu misu.

Prije svete mise svim štićenicima udijelio je bolesničko pomazanje, a u propovijedi je uz riječi ohrabrenja, naglasio kako svaki od nas nosi svoj križ i da se nikad ne smijemo prestati nadat u bolje sutra te da jedan drugome u životu moramo biti podrška. Svetoj misi prisustvovao je i načelnik Općine Sveti Martin na Muri Martin Srša kao i vrijedne članice župnog CARITASA koje su stare i nemoćne ovom prigodom darovale prigodnim poklonima.

Na kraju svete mise velečasni Mladen Gorupić te načelnik Općine Martin Srša svim štićenicima i djelatnicima Doma čestitali su nadolazeći blagdan Uskrs i poželjeli im da vrijeme blagdana provedu u ozračju zajedništva u krugu obitelji pritom naglasivši da su sada svi oni u ovom Domu jedna velika obitelj.

U ime svih štićenika Doma i u svoje ime zahvalila je vlasnica Biljana Bekavac koja je naglasila kako je ovo lijep primjer suradnje Župe, Općine i Doma za starije i nemoćne osobe, a posebno radostan za štićenike koji su osjetili da nisu zaboravljeni od sredine u kojoj žive.