Svetomartinske mažoretkinje proslavile 15 godina rada

Obavijest o zatvaranju ceste ŽC2005 i privremenoj regulaciji prometa
26. rujna 2019.
Izvješće o provedenoj javnoj raspravi o prijedlogu V. ID PPUO Sveti Martin na Muri.
9. listopada 2019.
Prikaži sve novosti

Svetomartinske mažoretkinje proslavile 15 godina rada

Uz smotru mažoretkinja pod nazivom „Mi smo djeca sreće „ Svetomartinske mažoretkinje 28.9.2019. su proslavile 15 godina rada u sportskoj dvorani u Termama Sveti Martin.

Uz domaćine njih više od 60-tak cura i jednog dječaka sa njihovim dragim gostima mažoretkinja iz cijelog Međimurja otplesali su sve koreografije koje su ove godine bile na natjecanjima među najboljima. Na kraju smotre otplesale su koreografiju iznenađenja sa svjetlećim štapovima.

Trenerice su Stanka Kutnjak i Ana Oletić.

Ove godine natjecale smo se na državnim, međunarodnim i internacionalnim natjecanjima na što smo jako ponosne. Na natjecanjima smo osvojile te smo ujedno bogatije za 9 zlata, dva srebra i jedne bronce. Zahvaljujemo se Općini Sveti Martin na Muri koja nas uvijek prati , a zauzvrat ponosno predstavljamo malu sredinu među velikim i jakim gradovima Hrvatske i svijeta. Isto tako velika zahvala i roditeljima koji su nam najveća podrška i navijačka ekipa na svim natjecanjima.

U punim smo pripremama za naredna natjecanja, te smo spremne za nove pobjede, druženja, novih koreografija i putovanja poručuju Svetomartinske mažoretkinje.

Isplate iz proračuna
Skip to content