U Svetom Martinu na Muri završen prvi ciklus radionica Kluba očeva Rastimo zajedno

20.05.2024.

U razdoblju od 27. veljače do 14. svibnja 2024. u Svetom Martinu na Muri proveden je prvi ciklus edukativnih radionica Kluba očeva Rastimo zajedno.

Općina Sveti Martin na Muri još je jednom pokazala da je općina koja brine o djeci i mladima i to ne samo kroz ulaganja u infrastrukturu, izgradnju sigurnih školskih puteva, osiguravanjem i izgradnjom dječjih igrališta, realizacijom različitim projekata usmjerenih prema djeci i mladima već i svojim zalaganjem da roditeljima ponudi kvalitetne edukativne sadržaje. Svojom podrškom u provedbi programa Općina je doprinijela kvaliteti života žitelja općine, a posebno onih najmlađih na kojima svijet ostaje.

Radionice Centra za podršku roditeljstvu – Rastimo zajedno, edukativne radionice za roditelje u Općini provode licencirani voditelji, odgojiteljica Isabela Lisjak i pedagoginja Petra Tomšić. Do sada se u Općini provodio osnovni program podrške roditeljstvu Rastimo zajedno (plavi program) te Klub očeva Rastimo zajedno, a novi ciklusi programa podrške i dalje će se provoditi prema interesu i potrebama žitelja.
Aktivnim uključivanjem u Klub roditelja, roditelji stvaraju temelje za međusobnu podršku.

Klub s očevima prilika je da čujemo kako očevi žive svoje očinstvo te kako ih se eventualno može poduprijeti u ostvarivanju njihove važne uloge u djetetovom razvoju.