Upaljena I. adventska svijeća u Svetom Martinu na Muri

JAVNI POZIV za savjetovanje sa zainteresiranom javnošću u postupku donošenja Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Općine Sveti Martin na Muri
23. studenoga 2022.
Murs-Ekom – obavijest – odvoz granja u prosincu
30. studenoga 2022.
Prikaži sve novosti

Upaljena I. adventska svijeća u Svetom Martinu na Muri

Nakon večernje Svete mise koju je služio župnik velečasni Mladen Gorupić na Trgu Svetog Martina upaljena je prva adventska svijeća.

 

 

 

Tim činom započelo je najradosnije razdoblje u godini. Razdoblje u kojem se svi posebno osjećamo radosno, razdoblje u kojem se daruje i misli i na sve one koji su osamljeni, bolesni, ožalošćeni. Neka nam svima ova prva upaljena svijeća rasplamsa vatru ljubavi, suosjećanja, razumijevanja i međusobnog poštovanja u našim srcima, poručio je svim prisutnim mještanima i posjetiteljima načelnik općine Martin Srša koji je i upalio prvu adventsku svijeću.

 

Tradicionalno paljenje svijeća na adventskom vijencu i ove su godine organizirali Općina i Turistička zajednica Sveti Martin na Muri uz prigodni program dječjeg župnog zbora pod vodstvom Sebastijana Nedeljko i podjelom toplog čaja, kuhanog vina i božićnih kolača vrijednih članica Caritasa.

 

U nastavku donosimo dašak tople božićne atmosfere iz Svetog Martina na Muri.
Isplate iz proračuna
Skip to content