Uspješno završili još jedni Dani turizma u Svetom Martinu na Muri

04.09.2018.

I ove je godine Turistička zajednica Sveti Martin na Muri, u suorganizaciji s Općinom Sveti Martin na Muri, s udrugama s područja općine i uz podršku Turističke zajednice Međimurske županije i HTZ-a po 49. put po redu bila organizator uspješne manifestacije Dani turizma 2018 koji se održavao od 8. srpnja sve do 26. kolovoza.

Raznovrsni i kvalitetni sadržaji ključ su uspjeha

Mnogobrojni nogometni turniri zabavljali su velike i male nogometaše, ali i vatrene navijače. Glazbene večeri zabavljale su također sve generacije, a vidjeli smo i slušali mnoge poznate izvođače poput Klape Iskon, Zsa Zse, Scifidelity Orchestra, Magazina i Klape Masline.

Dominik Padarić i ove godine svojim nepogrešivim tonovima uljepšao manifestaciju i omogućio Vam da pod zvjezdanim nebom na neklasičan način uživate u klasičnim tonovima. Poezija je svojim stihovima savršeno odgovarala šumu rijeke Mure na Murakonu, a likovna umjetnost osvojila je u galeriju u Svetom Martinu na Muri, u organizaciji Likovne republike.

Zadovoljni su mogli biti i ljubitelji ribolova, oldtimera i klasične glazbe, koja je odjekivala Svetim Martinom u srijedu 15. 8. Na središnjoj proslavi Dana turizma održala se tradicionalna Povorka starih običaja i zanata koju je vodio zabavni Drele, a fanovi sve popularnijeg šumskog festivala Forestlanda imali su prilike zabavljati se na After Forestland Beach partiju.

Zadnjeg se vikenda obilježilo i dozrijevanje grožđa tradicionalnim postavljanjem i podizanjem klopoteca kod obitelji Hažić, a glazbeno-kulturna priredba Mlade nade našeg kraja i ove je godine okupila mlade talentirane umjetnike u LifeClass Termama Sveti Martin.

Svake godine u srpnju i kolovozu, Sveti Martin na Muri postaje meka dobre zabave i raznovrsnih kulturnih, zabavnih i sportskih događanja u Međimurju. Bogatom programu, koji se održavao od 8. srpnja, došao je kraj. Dani turizma 2018. zahvaljuju svim sudionicama i posjetiteljima i pozdravljaju vas do sljedeće godine!

Više informacija potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Sveti Martin na Muri visit.svetimartin.hr.