ZAHVALNA SVETA MISA ZA 20.GODINA SVEĆENIČKE SLUŽBE ŽUPNIKA

VAŽNA OBAVIJEST VINOGRADARIMA
11. lipnja 2019.
Što nam donose Dani turizma 2019. u Sveti Martin na Muri
8. srpnja 2019.
Prikaži sve novosti

ZAHVALNA SVETA MISA ZA 20.GODINA SVEĆENIČKE SLUŽBE ŽUPNIKA

U nedjelju 30. lipnja večernjom svetom misom župnik je zahvalio Bogu na 20 godina svećeničke službe. Uz slavljenika u koncelebraciji je bilo prisutno preko 20 svećenika, više časnih sestara koje su rodom iz župe Sveti Martin na Muri, dvadesetak ministranata i veliko mnoštvo vjernika.

Na misi je bio prisutan i načelnik Općine Sveti Martin na Muri Dražen Crnčec i njegov zamjenik, gradonačelnik grada Mursko Središće Dražen Srpak, predsjednik mjesnog odbora Hlapičina Dragutin Stojko, ravnateljica Osnovne škole Petra Novinščak, načelnik policijske postaje Mursko Središće Miljenko Vrbanec, državni tajnik u Ministarstvu obrane general Zdravko Jakop i još neki iz društvenog života.

Pjevanje na misi su animirali zajedno stariji i mlađi pjevači, a na orguljama su se izmjenjivali Patrik Zamuda (voditelj zbora mladih) i Božidar Frančić (voditelj mješovitog zbora).
Propovijedao je vlč. Mladen Vidak koji je istaknuo izazove koji stoje pred svećenikom u današnje vrijeme, te naglasio što treba svećenika veseliti u svakidašenjm životu.

Pred kraj svete mise župniku su uputili čestitke predstavnici župnog pastoralnog i ekonomskog vijeća, župnog karitasa, pjevača, Osnovne škole, Općine, grada Mursko Središće, mladih, ministranata, vatrogasaca i obitelji.

Župnik je svima zahvalio i pozvao na molitvu za svećenike.

Poslije misnog slavlja bilo je kod župnog dvora prigodno druženje.

Misao vodilju proslave 20. godina svećeništva župnik je uzeo Ps 37,5: “Prepusti Gospodinu putove svoje, u Njega se uzdaj i On će sve voditi.”

ŽUPNIK ZAHVALJUJE SVIMA NA SVAKOJ MOLITVI I PODRŠCI.
TAKOĐER HVALA SVIMA
KOJI STE NA BILO KOJI NAČIN POMOGLI U ORGANIZACIJI SAMOG SLAVLJA!

http://svetimartin-zupa.com/zahvalna-sveta-misa-za-20-godina-svecenicke-sluzbe-zupnika-ivana-hercega/

Isplate iz proračuna
Skip to content