[JAVNI NATJEČAJ] – zakup poslovnog prostora Centar za posjetitelje

09.07.2019.

JAVNI NATJEČAJ za prikupljanje pisanih ponuda za zakup poslovnog prostora u vlasništvu Općine Sveti Martin na Muri – Centra za posjetitelje Sveti Martin na Muri u Žabniku. Predmet javnog natječaja: Davanje u zakup poslovnog prostora Centra za posjetitelje Sveti Martin na Muri, koji se nalazi u Žabniku, na desnoj obali rijeke Mure, kat.čest. br. 6098/4, k.o. Sveti Martin na Muri, i to u prizemlju nekretnine površine 151,25 m2 za obavljanje ugostiteljske djelatnosti.

Poslovni prostor se sastoji od info centra, prostora za ugostiteljsku djelatnost (šank i prostor za pripremu hrane), zavičajne zbirke u stražnjem dijelu prostorije, 3 sanitarna prostora, terasa i stepenište, spremište, neto površine cca. 151,25 m2, te ljetne terase na otvorenom u neposrednoj blizini samog Centra za posjetitelje.

Poslovni prostor se daje u stanju u kakvom se nalazi, a eventualna ulaganja zakupnik će izvršiti na svoj teret, uz prethodnu suglasnost Općinskog načelnika. Zakupnik ne smije poslovni prostor koji ima u zakupu dati u podzakup.

DOKUMENTI UZ NATJEČAJNU DOKUMENTACIJU: